Rogaland lokallag

FFM i Rogaland har for tiden ca. 100 medlemmer. Vi ønsker å være en møteplass for muskelsyke i alle aldre og deres pårørende. Våre medlemmer kommer fra hele fylket, men samlinger/aktiviteter er blitt gjennomført i Stavanger-Jæren området.

Invitasjon til Familiedag FFM Rogaland

Tid: Lørdag 17. juni 2023 kl. 13 – kl. 17
Sted: Ørnhaug besøk og aktivitetstun, Åmøyveien 392, Åmøy

Vi ønsker å invitere familier som har muskelsyke barn under 16 år til en familiedag på Ørnhaug besøk og aktivitetstun i flotte omgivelser på Åmøy.

Les mer »

Invitasjon til Ryfylketur

Tid: Søndag 18. september 2022 kl. 13 – ca. kl. 19 Sted: Oppmøte Lauvvik ferjekai Vi ønsker å invitere til en rundtur i Ryfylke med egen bil. Planen er å

Les mer »

Nyttårssamling 20.januar 2018

Vi startet kvelden på Scandic Stavanger Forus Hotell med et kåseri av Reidar Risvold. 17 stk fikk høre litt om hvordan det som møter oss tidlig i livet kan påvirke

Les mer »

Grasrotandelen

Grasrotandelen er en ordning som gjør at du som spiller selv kan bestemme hvor litt av overskuddet til Norsk Tipping skal gå. Forutsetningen er at laget eller foreningen du ønsker å knytte deg til er registrert i Frivillighetsregisteret og godkjent som grasrotmottaker.

Les mer »

Stønad til tannbehandling

Kan muskelsyke få stønad til tannbehandling? En av våre medlemmer ringte nylig og fortalte at han hadde fått beskjed fra tannlegen sin at han bare trengte å betale 16 % av tannlegeregningen sin på 8000 kr! Resten ble dekket av HELFO.

Les mer »

El-innebandy

Har du et barn eller ungdom i huset som liker fart og spenning? Helst litt mer enn den farten man kan oppdrive fra en elektrisk rullestol. Da kan kanskje EL- innebandy være et spennende valg som fritidsaktivitet. Hvordan forklare hva det er?

Les mer »

Grilling på Fureneset Aktivitetessenter 8/9-12

Å grille ute i september på Vestlandet kan være en utfordring i seg selv. Men når man får muligheten til å grille under tak, blir det nesten varmt. Så når det regner som verst kan vi bli sittende tørre.                                                                

Les mer »

Leder

Sivert Christian Haaland
 
Nestleder
Kasserer
Karin M. Dons Ranhoff
Sekretær
Styret
Laila M. Kvilhaug

Per Jostein Haaland

Vara
Åshild Nesheim

Andreas Lunde

Trine Larsen