Agder lokallag

Vi i FFM i Agder ønsker at våre arrangementer skal være et godt samlingspunkt for våre medlemmer der vi får møte hverandre, ha det sosialt, og utveksle erfaringer. Samtidig ønsker vi å bidra faglig med ulike foredrag og kunnskap som kan være nyttig i hverdagen.

Informasjon om oss finner du på denne hjemmesiden, på vår Facebook-side og interne medlemsbrev som sendes ut ca. 3-4 ganger i året.

Vi har hele året gjennom ulike aktiviteter og medlemsmøter som vi håper vil være til glede og nytte for oss.

Har du tips til aktiviteter, foredrag eller andre ting, hører vi gjerne fra deg på e-postadressen: agder@ffm.no. Vi i styret er avhengig av tilbakemeldinger, ris og ros for å være en best mulig forening for våre medlemmer. Vi ønsker oss flere aktive medlemmer, og ønsker å se flere ungdommer på våre arrangement.

Styret består av personer som selv er muskelsyke eller som er pårørende til muskelsyke. Innsatsen gjøres på frivillig basis.

Lokallaget ble opprettet 30.09.1989.

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/FFMAgder

Hvordan støtte oss

Her finner du litt informasjon om forskjellige måter du kan støtte lokallaget på. Grasrotandelen: Hvis du spiller Lotto, Extra, Tipping eller andre pengespill hos Norsk Tipping, kan du bidra gjennom

Les mer »

Leder

Jon Magnus Dahl
 
Nestleder
Hildur Dybesland
Kasserer
Tone I. Torp
Sekretær
Elin Sunde
Styret
Reidar H. Horrisland

Vara
Isabell-Theres Bjørnstad-Høglund

Hilde Haukom

Årsmøteprotokoller

Protokoll årsmøte 10.03.2022
[LAST NED]
Årsberetning 2021
[LAST NED]
Protokoll årsmøte 25.03.21
[LAST NED]
Årsberetning 2020
[LAST NED]

Annet nedlastbart

Vedtekter
[LAST NED]