KASTVOLLEN REHABILITERINGSSENTER

Kastvollen Rehabiliteringssenter tilbyr spesialisert rehabilitering for personer med nevrologiske og nevromuskulære diagnoser.

Duchennes muskeldystrofi helgesamling (DMD-UNG): 10.-12. nov. 2023

Fra 10. til 12. november 2023 gjennomføres en helgesamling på Frambu senter for gutter med DMD i alderen 14 til 23 år. Det er mulig å ha med assistent på helgesamlingen hvis man har behov for det.

Gaminghelg med FFMU!

Er du glad i game og har lyst å gjøre det sammen andre så er denne helgen perfekt for deg! FFMU har den glede av å inviterer til Gaming-helg på … Les mer >>

Regine oppsummerer Aktiv Uke 2021!

Årets aktiv uke ble gjennomført 31. juli-6. august under fantastiske omgivelser i Gurvika – en 30 minutter kjøretur fra Larvik. Vi var rundt 50 totalt, med deltakere og assistenter – … Les mer >>

Brukerstyrt personlig assistanse er livskvalitet, frihet og selvstendighet. Det er støtte i jobbintervjuet og riktig pålegg på skiva. Vi som står bak Medvind Assistanse, er selv BPA-arbeidsledere og folk med lang erfaring fra bransjen. Vi vet hvor livsviktig god assistanse er og har derfor laget vår egen drømmeleverandør, som utvikler og bredder tilbudet videre. Vi leverer medvind i hverdagen og gjennom hele livsløpet til folkene våre.

Hvorfor vi samarbeider med FFMU

FFMU er en ung, livskraftig og aktiv medlemsorganisasjon, som har ett stort nettverk og god medlemsoppfølging. De er synlige på sosiale medier og har en levende blogg som blir fulgt av mange i miljøet. Medvind Assistanse ønsker å støtte oppunder det gode arbeidet som gjøres av FFMU og samtidig være med på å spre det gode budskap om BPA for de som har behov. Vi ser frem til å utvikle samarbeidet til det beste for både Medvind og FFMU de neste to årene, frem til 2024.

Vil du vite mer?

Besøk vår hjemmeside, hør vår podkast eller finn oss i sosiale medier: