Invitasjon til familiedag på Ørnhaug for FFM Rogaland

Invitasjon til Familiedag på Ørnhaug

Tid: Lørdag 8. juni 2024 kl. 13 – kl. 17

Sted: Ørnhaug besøk og aktivitetstun, Åmøyveien 392, Åmøy

Vi ønsker å invitere alle medlemmer til en familiedag på Ørnhaug besøk og aktivitetstun i flotte omgivelser på Åmøy. Særlig ønsker vi å invitere familier som har muskelsyke barn under 16 år, da vi har mottatt midler fra Prinsesse Märtha Louises Fond til en dagstur for familier som har muskelsyke barn under 16 år.

Der er mye å oppleve på Ørnhaug, mange dyr, mange leker, hoppeslott og gullgraving m.m. Ørnhaug har en fin facebookside med oppdateringer om hva de tilbyr og mange bilder. Lenke her: https://www.facebook.com/aktivitetogdyr

Vi får et eget stort spisetelt til base for vår gruppe. Alle får gratis vafler, is, kaffe, brus og pølser i «bua». Vi har i tillegg bestilt en egen felles grill-middag.

Foruten å bli bedre kjent tenker vi på Quiz delt etter årsklasser, evt. Boccia-spill og at eieren vil fortelle noe om dette historiske området etter istida….. 

Hele området er godt tilrettelagt for funksjonshemmede og de har Handicap-toalett.

 

Egenandel: 100 kr per person for inngang inkl. all mat og drikke

For familier med muskelsyke barn under 16 år blir det gratis, da vi til de kan bruke midlene fra Prinsesse Märtha Louises Fond.

Påmeldingsfrist: fredag 31. mai 2024.

Påmelding gjøres via lenke nedenfor:

https://forms.office.com/e/fGd5cAxz9Q

 

Med vennlig hilsen 

Styret i FFM Rogaland

 

Veibeskrivelse og parkeringsmuligheter:

Ta av ved gamle «Bommen» mot Sokn, deretter til venstre videre over Åmøybrua til der ligger en stor P-plass til venstre. Biler med handikap-kort får kjøre litt videre for av/på-stigning og vi får rett til å stå på de nærmeste plassene.