FFM i Troms og Finnmark inviterer til vårsamling på Evenskjer 14.-16. juni

FFM medlemmer fra hele landet er velkomne til å være med, og kanskje samlingen kan være begynnelsen på et nytt lokallag i Nordland? Påmeldingsfrist er 27.mai.

Samlingen skal være på Folkehøgskolen Nord-Norge, 10 minutter fra Evenes flyplass – som ligger i Nordland!   

Line Lindfjeld Nilsen er med i Foreningen for muskelsyke (FFM) i Troms og Finnmark, og bor i Bodø med mann og datter. Hun håper at mange fra Nordland blir med.  FFM medlemmer fra Nordland fylke kan støttes med inntil kr 3000,- for å delta på samlingen .

Håper vi er mange fra Nordland som blir med!

Kanskje kan denne samlingen også være en begynnelse på et nytt lokallag i Nordland? Det er jo for galt at vi er det eneste fylket i hele landet som ikke har noe lokallag. Jeg er klar for å være med i et nytt styre i Nordland. Kunne du også være interessert? Eller har du ideer og ønsker? Da blir jeg veldig glad om du tar kontakt med meg!

Jeg håper å høre fra deg, og så håper jeg du vil bli med på vårsamlingen på Evenskjer! 😊

Vennlig hilsen

Line Lindfjeld Nilsen

Mobil: 98872793

E-post: Line.Nilsen@ffm.no