Lyst på verdens beste sommerjobb?

Foreningen for muskelsyke arrangerer Aktiv uke for familier med muskelsyke medlemmer i Skien Fritidspark den 15-21 juli 2024, og søker kreative og sprudlende fellesassistenter til barna. Søknadsfrist er 14.april.

Foreningen for muskelsyke (www.ffm.no) arrangerer sommerleir for familier med muskelsyke medlemmer i Skien Fritidspark den 15-21 juli 2024. Vi trenger derfor mange kreative og sprudlende fellesassistenter til barna på Aktiv uke 2024. 

Mer om stedet vi arrangerer leiren på kan du om her: www.skienfritidspark.no

Assistentene går inn i en turnus, og arbeidsoppgavene er varierte og artige. 

Holde hobbyverksted med barna, bli med på aktiviteter, assistere under utflukter, handleturer, arrangere spillkvelder, filmkvelder, assistere under grilling og annen matlaging med mere, ja rett og slett å ha det gøy sammen med deltakerne!

Er du ansvarsbevisst, kreativ, selvstendig og liker å omgås mennesker i alle aldre er dette noe for deg. 

Send en e-post med søknad og CV til aktivuke-familie@ffm.no der du forteller litt om deg selv, og hva du kan bidra med.

Lønn: kr. 5000,-

I tillegg dekker vi reisekostnader, kost og losji.

Søknadsfrist: 14 april .2024

Har du spørsmål angående stillingen, så ta kontakt med tonje.larsen@ffm.no