INVITASJON TIL TEMAKVELD I FFMB torsdag 18. april 2024

Vi inviterer til foredrag med Jørgen Skavlan – “Frisk nok for livet”

TID: Torsdag 18. april 2024 kl. 18.00

STED: Nedre Eiker menighetssenter, Stensethalleen 1. Krokstadelva

Jørgen Skavlan er lege, foredragsholder og debattant.

“Frisk nok for livet” er et foredrag i skjæringspunktet mellom standup og vitenskapelig forelesning, en uvanlig kombinasjon som kombinerer latter og refleksjon. Foredraget dreier seg vel så mye om nordmenns folkesjel som våre holdninger til det å være syk. Skavlan ser på oss alle fra et internasjonalt perspektiv og sammenligner vår samfunnsutvikling med det vi finner ute i den store verden.

«Jeg har pleid å si at pasientene er helsevesenets største ressurs, og i en sykdomssituasjon så er du faktisk også din egen beste lege – i den forstand at de ressursene du selv kan klare å mobilisere er de ressursene som til slutt gjør at du mestrer livet ditt.» sitat Jørgen Skavlan.

Dette er en kveld vi i styret gleder oss veldig til! Vi håper at mange har lyst til å komme!

Benytt muligheten – og meld deg på til: Gro mobil 90 88 17 93 eller på mail buskerud@ffm.no innen 12. april.

Arrangementet er åpent for alle, men påmelding er helt nødvendig.

Vi serverer pizza etter foredraget. Det blir utlodning. (vipps eller kontanter)