Referat fra førjulstreff i Buskerud 3. desember 2023

Ute var det var et tosifra antall minusgrader denne første søndagen i advent. Men på førjulstreffet i Buskerud var det lys og varme, god mat og mange trivelige mennesker. 35 FFM`ere tok en pause fra julestria og fikk en hyggelig ettermiddag sammen. Cand. Jul, nisse og mangeårig leder av julenisselauget – Bent Julenissen Lønrusten – oppdaterte oss på regelverket rundt julefeiring i et audiovisuelt foredrag. Vi spiste varm og kald julemat fra Solliafarmen, vi drakk kaffe og spiste hjemmebakt kransekake – og selvfølgelig gikk det “store” julelotteriet vårt av stabelen. Alle bidro med en liten gave – og “pakkeshowet” er like gøy hvert eneste år!

FFMB`s blanda kor avsluttet med å synge Deilig er jorden – slik vi har gjort det på hvert eneste førjulstreff i minst 20 år. Lillian fra Valgkomiteen akkompagnerte oss på piano.

Vi “arkiverer” denne ettermiddagen som nok et hyggelig minne i “minneboka” vår – og takker dere alle som bidro!