Bowling badeland og pizza på Vannkanten 22.oktober 2023

Vi starter dagen med bowling, minigolf og bading, med bowling som den aktivitet der flest deltok. Det kjekke med bowling er at alle kan delta uavhengig av styrke og funksjonsnivå. Ved hjelp av renne, et stativ hvor bowlingkula legges, og med ett lite dytt ruller kula ned med OK fart mot kjeglene. Smart, og effektiv løsning. Det ble runder med konkurranse, med presisjon og dyp konsentrasjon. Konkurransen spisser seg til etter hvert som rundene spilles. Her kommer strike og spare på løpende bånd. Artig. Etter avsluttet bowling, og bading var vi klar for Peppes pizza. Her fikk vi servert den ene pizzaen etter den andre, samt dessert. Tydelig at alle 34 deltakere var sulten etter sine fysiske aktiviteter. Det ble en svært vellykket dag på Vannkanten, sees til nytt treff her neste år.