Referat fra medlemskveld i FFMB torsdag 1. juni 2023

Bildet: Stein Hoff

32 forventningsfulle FFM`ere møtte opp denne sommerkvelden for å høre lege og eventyrer Stein Hoff bl.a. fortelle om en helt spesiell rotur alene over Nord-Atlanteren. Det ble en magisk kveld, hvor vi igjennom ord, bilder og filmsnutter fikk være med ut på havet. Stein Hoff er en god forteller med glimt i øyet, og vi lot oss alle imponere over hans eventyrlige ferd igjennom livet.

Han og familien dro på jordomseiling i 77-82. Siste ro-forsøk over hav var da Hoff i 2016 dro alene i robåt fra New York og skulle krysse Nord-Atlanteren. Turen endte med havari og dramatisk redning i storm etter 83 døgn. Båten ble funnet 8 mndr senere på øya Spildra i Troms!

Hoff har skrevet 5 bøker på norsk, holdt mange bildeforedrag med ulike temaer og også laget filmer for NRK.

Vi takker for en helt spesiell og spennende kveld! “Det er bedre å feile enn aldri å forsøke!”