Referat fra fagkveld i FFM Buskerud 4. mai 2023

Bildet: Tone Torp

Temaet var å leve med kronisk sykdom.

Det var veldig mange som fant veien til foredrag hos oss denne mai-kvelden.

Og Tone leverte! Vi fikk oppleve en kveld vi vil huske lenge. Tone tok oss med på en reise i sitt eget liv – og hun delte raust av sine tanker og erfaringer.

Hva gjør kronisk sykdom med psyken vår? Alt er ikke som det en gang var. Hvem blir jeg? Vi reforhandler igjen og igjen vår egen identitet og våre roller. Hvordan kan jeg fortsatt være meg? Hva betyr en usikker fremtid for meg?

Spørsmålene er så mange. Tone har slettes ikke alle svarene. Men hun setter ord på så mye som kan være hjelpetanker for oss alle på veien.

Kassereren vår sa følgende da hun takket Tone for kvelden: “dette foredraget burde du legge ut på nettet slik at alle lokallagene kan få høre det. Dette er et foredrag som har berørt alle oss som var til stede i kveld – og et foredrag som burde deles med mange, mange flere.”

Etter Tones foredrag serverte vi god mat, og samtalene rundt bordene ble gode. Et par nye medlemmer som var til stede uttrykte det slik da de gikk hjem: “dette var et godt sted å være!”  Det var fint å høre.

Facebook
Twitter
LinkedIn