Inspirerende og engasjerende skrivekurs

Tredje og siste samling i CRPD-prosjektet rundet av kursrekken med suksess.

Vår egen redaktør for Muskelnytt, Bernt Roald Nilsen, ledet oss gjennom helgen og fortalte om skrivekunstens hemmeligheter, for å inspirere til å skrive leserinnlegg. Noen var nok skeptiske til å ta pennen eller tastaturet fatt da vi begynte fredag ettermiddag, men dette hadde snudd da vi ble kastet inn i arbeidet lørdag ettermiddag.

Det manglet jo ikke temaer å ta av når det gjelder CRPD og utfordringer deltakerne hadde opplevd. En frustrasjon er manglende universell utforming, men også temaer som overgang til voksenliv, BPA-ordningen og møte med helseinstitusjoner vekket engasjement. Søndag fikk vi høre noen av tekstene, som formidlet personlige erfaringer og refleksjoner.

Følg med i Muskelnytt og lokalavisen! Ryktene sier at du har kan vente deg spennende bidrag fra våre skribent-spirer.

Facebook
Twitter
LinkedIn