Nytt hefte om fatigue for muskelsyke og alle andre

Dette heftet handler om fatigue som altoppslukende utmattelse som følge av sykdom. For de med visse sykdommer kan grensen for hva som skal til for at en skal bli så ekstremt sliten være en helt annen enn for de som er friske.

Fatigue er en type utmattelse de fleste ikke forstår omfanget av, og det gjør det enda mer vanskelig for de som må leve med fatigue.  Vi håper at dette heftet vil hjelpe de som har fatigue til å leve bedre med plagene, og at det kan gjøre det lettere å kommunisere hva du lever med til omgivelsene, det være seg familie, arbeidsgiver, skole, NAV eller andre. Det er ikke bare å ta seg sammen, og dette heftet forklarer hvorfor.

Heftet «Du ser da frisk ut!» er produsert av Foreningen for muskelsyke, basert på en workshop med faglige bidrag fra Nevromuskulært kompetansesenter, Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser og NAFKAM i tillegg til bidrag fra muskelsyke som har levd med fatigue. Prosjektet er gjennomført med støtte fra helsedirektoratet.

 

Heftet kan bestilles her:  https://ffm.no/produkt/fatigue-for-muskelsyke-og-alle-andre/

Last ned i pdf: FFM-fatigue-hefte    FFM-fatigue-hefte-skjerm oppslag

 

Facebook
Twitter
LinkedIn