Årsmøte og sosial kveld med FFMU!

Snart er tiden inne for å avholde årets årsmøte, der vi avgjør hva FFMU skal jobbe med og hvem som skal gjøre jobben. I tillegg avgjør vi ulike saker som ofte har som mål å gjøre FFMU enda litt bedre. Hver dag jobber vi i styret for at foreningen vår skal være akkurat det medlemmene våre ønsker, og mye av dette blir bestemt på årsmøtet vi avholder hvert år.

Årsmøtet avholdes digitalt via Microsoft Teams, slik at flest mulig kan delta. FFMU er en landsdekkende forening, så våre medlemmer er spredt rundt omkring i Norge. Digitalt årsmøte gjør at flere kan delta.

Dato og klokkeslett for årsmøtet: Lørdag 15. april 2023 klokken 14:00-16:00

På årsmøtet skal vi også avgjøre hvem som skal sitte i styre og valgkomité. Vi har flere verv på valg, så her kan det skje mye.

På kvelden, samme dag som årsmøtet, møtes vi igjen i et digitalt møterom klokken 19:00-21:00 for en sosial kveld. Her kan man møtes, bli kjent hverandre og ha det trivelig sammen.

Vi oppfordrer både nye og gamle medlemmer til å delta på årsmøte. Det er faktisk ikke så kjedelig som mange tror. Vi diskuterer saklig og bra, har det moro, og sammen blir vi alle enige om hva FFMU skal være og gjøre i styreperioden som kommer. Og den sosiale kvelden bør man heller ikke gå glipp av. Der skjer det alltid noe gøyalt og minneverdig. Du blir vel med. Gjør du ikke?

Påmeldingsfrist: 3. April

Hilsen styret i FFMU