Aktiv uke for voksne 2023

FFM-medlemmer over 27 år ønskes velkommen til en sosial, fartsfylt og aktiv uke på Skien Fritidspark fra 7. – 14.august. Påmeldingsfrist er 16.april. Egenandel: kr 3000,-

To års ventetid er over, og vi i arrangementskomitéen kan igjen ønske velkommen til sommerleir og Aktiv uke for voksne. Fra mandag 7. august til mandag 14. august ønsker vi alle medlemmer av Foreningen for muskelsyke over 27 år velkommen til en sosial, fartsfylt og aktiv uke i Grenland på Skien Fritidspark.

Med de gode erfaringene vi hadde derfra i 2021, gleder vi oss enormt til mer. Stedet er i stadig utvikling og har masse tilgjengelig moro å by på i utgangspunktet, men vi har likevel altfor mange planer, i tillegg  vil vi gjerne vil få til denne uka sammen med dere. Det betyr at vi har mye moro å velge i.

Mange interesserte har allerede tatt kontakt med oss og spurt om plass, men vi kan ikke love annet enn at vi skal prøve å få med så mange som mulig. Vær rask med å melde deg på om du vil være med.

Meld deg på her: https://forms.office.com/e/KLQMmgPP4W

Fristen for å melde seg på er 16. april.  Egenandel: kr 3000,-

Har du spørsmål om leiren eller trenger mer info, så ta gjerne kontakt med oss i komitéen på e- post aktivuke-voksne@ffm.no

 

Du kan lese om Skien fritidspark her: https://skienfritidspark.no/

Hilsen oss i Aktiv Uke for voksne-komitéen