Aktiv Uke for ungdom 2023

Foreningen For Muskelsykes ungdom (FFMU) inviterer medlemmer mellom 15-35 år til en uke i Skien fritidspark fra 31. juli – 7.august. Påmeldingsfrist er 19.mars.

Bli med på sommerens «happening, nemlig aktiv uke med FFMU.  Dette vil du ikke gå glipp av!

Vi i aktiv uke komiteen har gleden av å invitere alle medlemmer mellom 15-35 år til Skien fritidspark i tidsrommet 31. juli – 7.august 2023.

Tema for leiren er «badass som muskelsyk», da målet er at man skal ha ei kul uke, være vågal, spontan og i full aktivitet selv om man har noen begrensninger som muskelsyk.

Fritidsparken i Skien er det ultimate stedet, det er godt tilrettelagt på hotellet og ved aktivitetene de tilbyr. Det er første gang vi i FFMU arrangerer aktiv uke ved her, men FFM har arrangert leirer der tidligere med stor suksess!

Vi har planlagt masse sosialt for uka.  Blant annet selvforsvarskurs, kule foredrag og aktiviteter som f.eks. curling, zipline, badeland, turer og muligheter for shopping.

Vi håper DU melder deg på, så skal vi sammen ha den kuleste og morsomste uka i hele året!

Egenandel er kr 3500,-  og inkluderer overnatting, alle måltider og aktivitetene: (ta kontakt om egenandelen er vanskelig for deg).  FFMU dekker opphold for assisten(er).

Påmeldingsfrist er 19.mars
Påmeldingen er bindende.

Klikk her for å komme til påmeldingsskjema

Har du spørsmål? Ta kontakt med Regine Elvevold enten via facebook eller på e-post:
aktivuke-ungdom@ffm.no

Facebook
Twitter
LinkedIn