VisitBergen tilrettelagte attraksjoner

Se: Handikappvennlige attraksjoner og museer i Bergen – visitBergen.com som viser attraksjoner og museum i Bergensregionen som er tilpasset personer med nedsatt funksjonsevne. Videre, kart for HC-parkering, dokart for sentrum, fem turer for rullestolbrukere på Fløyen samt Bergen og Hordaland Turlag sitt friluftstilbud «Klart det går». Nettsiden er selvsagt i tillegg til byens borgere også en nyttig, og informativ nettside til besøkende til byen vår. Bergen skal være en foretrukket by og besøke. Nettsiden er oversatt til engelsk og tysk med tanke på personer med nedsatt funksjonsevne fra nær og fjern som besøker oss, og som etterspør denne informasjon.
https://www.visitbergen.com/praktisk-informasjon/handikappvennlige-attraksjoner-og-museer

Facebook
Twitter
LinkedIn