Invitasjon til bowling i FFM i Buskerud lørdag 11. februar 2023

Vi gjentar suksessen med bowling fra i høst. Styret håper dere tar utfordringen, og at “nye og gamle” bowlere blir med. Her kan alle delta – det legges til rette med stativer for de som ikke kan løfte/kaste kulene, og gjerder for de som ønsker det.

Etter en time med bowling blir det samling med mat og brus. Vi må forhåndsbestille mat, og det er tre alternativer å velge i; Cheddar Cheesburger, Fish& Chips eller Caesar Salad. Ved påmelding husk å gi beskjed hva du ønsker at vi skal forhåndsbestille til deg.

Vi har reservert baner på O’Learys (i kinobygget) i Drammen

LØRDAG 11. februar KL. 14.00.

Vi møtes 13.45 for å skifte til bowling sko (lånes på stedet) og fordele baner.

 Det er gratis for alle FFMB’s medlemmer. Bindende påmelding innen 06.02.23, enten til buskerud@ffm.no eller til Ann-Kristin på tlf 47 64 65 86.