Hvordan støtte oss

Her finner du litt informasjon om forskjellige måter du kan støtte lokallaget på.

  • Grasrotandelen: Hvis du spiller Lotto, Extra, Tipping eller andre pengespill hos Norsk Tipping, kan du bidra gjennom Grasrotandelen – en ordning der du som spiller kan bestemme hvor litt av overskuddet til Norsk Tipping skal gå. Det koster deg ikke noe ekstra, og 7 % av summen du spiller for vil komme lokallaget til gode. Ordningen har ikke medvirkning på eventuell premie. Dersom du ønsker å støtte FFM i Agder kan du registrere org.nr. 993 616 613 i spillekortet ditt. Du behøver ikke være medlem i FFM.
  • Pantekasser: Panter du flasker? Støtt foreningen med å legge pantelappen i FFM i Agder sin pantekasse! Pantekasse finner du på Bunnpris i Arendal. Foreslå gjerne andre steder for etablering.
  • Vipps: Vårt nummer er #574512.
  • Støtt oss på andre måter: Kontakt oss for andre muligheter. Gaver kan gi rett til skattefradrag.

Takk for støtten!