NRK inviterer til NYE STEMMER i Bergen og Trondheim

Nye Stemmer er en dag der unge og nye historiefortellere møter tv-serie bransjen. Deltakerne får et innblikk i hvordan bransjen fungerer, hvem man kan ta kontakt angående en idé, og blir kjent med kanalene og produksjonsselskapene.

 

Å finne veien inn i mediebransjen kan virke litt utforende. Hvem sender jeg manuset mitt til? Hva gjør egentlig et produksjonsselskap? Hvordan får folk realisert tv-seriene sine? Hvis dette er spørsmål du har stilt deg selv, så kan dette arrangementet gi deg noen svar.

Nye Stemmer er et arrangement for unge mediefolk som søker veien inn til film- og tv-bransjen. Dette er et møte- og samlingspunkt mellom mennesker i etableringsfasen og innflytelsesrike aktører fra hele bransjen. Her kan fagfolk fra bransjen gi deg tips, råd – og en e-postadresse eller to.

Brenner du inne med en idé til en dokumentar, podkast eller en dramaserie så er det også mulighet til å pitche din idé for produsentene og salen. Alle som pitcher får en 45 minutters workshop sammen med utviklingsavdelingen i NRK.

Denne fagdagen vil du møte forfattere, produsenter, fotografer, dokumentarister og alt-muligmennesker fra forskjellige avdelinger i NRK og andre mediehus.

Arrangementene er:

20.oktober – Bergen

27.oktober – Trondheim

Er dette noe du har lyst til å være med på så send en e-post til nyestemmer@nrk.no – merk emnefeltet med: «Nye Stemmer –BYEN DU ØNSKER». Skriv litt om hvem du er og hvorfor du vil være med. Fristen for å søke er 30.september. Grunnet kapasitet i lokalet, så sender vi en bekreftelse på e-post med påmelding for de som får delta.

Håper vi sees!

Mvh.

Rania Iraki
Prosjektleder – Nye Stemmer
NRK Utviklingsavdelingen