Likepersonshelg, likepersonskurs og fatiguesamling 30. september – 2. oktober

Likepersonsutvalget slår på stortromma. Høstens likepersonssamling tilbyr grunnkurs til de som ønsker å bli likepersoner rundt i fylkene, og en stor workshop om Fatigue til likepersoner som ønsker påfyll. Det er mulig å melde seg på allerede i dag, og du kan velge om du vil delta digitalt eller om du være med på Scandic Hotel Oslo Airport.

Fylkene trenger alltid nye likepersoner, så det har vært et skrikende behov for grunnopplæring av nye likepersoner. Fatigue er noe mange av medlemmene våre sliter med på tvers av diagnosene, og hvem er bedre egnet til å dele sine egne erfaringer enn våre erfarne likepersoner? De er antakelig best egnet til å spre kunnskap videre blant medlemmene også.  Til fatiguesamlingen har vi alliert oss med ledende fagfolk, men vi legger også stor vekt på aktiv erfaringsdeling mellom deltakerne.

Påmeldingsfristen til dette kurset har nå utløpt.