Invitasjon til fagkveld om genetikk torsdag 2. juni 2022.

Vi inviterer til ny temakveld om genetikk fordi mange av våre diagnoser er arvelige – dette er et tema som opptar mange av våre medlemmer – og utviklingen innen genetikk går raskt. Kvelden er åpen for alle, men påmelding er nødvendig. Vi er så heldige at vi igjen får besøk av Arvid Heiberg, tidligere overlege og professor i klinisk genetikk ved Oslo Universitetssykehus.

TID: Torsdag 2. juni 2022 kl. 18.00.

STED: Nedre Eiker Menighetssenter, Stensethalleen 1, Krokstadelva.

Noen stikkord for kvelden:

Kunnskap om gener.

Mekanismer ved arvegang.

Crispr teknologi.

Diagnostikk. Nye medisiner.

Det blir satt av tid til spørsmål og erfaringsutveksling.

Har du spesielle spørsmål du ønsker å stille Heiberg (f.eks. vedr. spesielle diagnoser, nye medikamenter eller annet) ber vi deg sende inn spørsmål til oss på forhånd. Frist for innsending av forhåndsspørsmål er: 20. mai.

Det blir servering etter foredraget.

Påmelding til Gro på mobil: 90 88 17 93 eller til vår mailadresse: buskerud@ffm.no innen 27. mai.

Du er hjertelig velkommen!

Facebook
Twitter
LinkedIn