FFM Invitasjon til Likepersonskurs og 40 års jubileum 15.-17.oktober 2021 på Scandic Oslo Airport

FFM og Likepersonsutvalget, i samråd med Studieleder inviterer til den første fysiske kurshelgen etter koronaen. Vi kan også tilby deltakelse på størstedelen av helgen digitalt til de som ikke kan reise eller delta pga. fare for helsesituasjon. Påmeldingsfrist er 10.september.

Kurshelgen

FFM er førti år i år. Tradisjonen tro ble dette markert på Landsmøtet i år, men på grunn av begrensninger som følge av Korona ble dette begrenset til en enklere digital markering.   Når FFM og Likepersonsutvalget, i samråd med Studieleder, nå inviterer til den første fysiske kurshelgen etter koronaen, ønsker vi at den digitale markeringen på Landsmøtet utvides med en litt større markering fysisk.

Samtidig har foreningen gjort et teknologisk løft. Vi har lært oss å holde kurs og møter over nett, og årets landsmøte viste at vi hadde løftet nivået på hva vi kan gjøre med kurs og møter online, men vi satt fortsatt spredt over hele landet. Vi kan derfor også tilby deltagelse på størstedelen av helgen digitalt over internett til de som ikke kan reise eller møte folk. For de som sitter hjemme vil det bli litt som landsmøte- og kurshelgen i juni, selv om vi legger opp til en helg som er litt mer preget av feiring og underholdning.

Vi har leid inn en profesjonell komiker, vi kommer til å leke oss litt med foreningens historie, og det blir sikkert noen som har noe å si om foreningens fremtid. Det blir selvfølgelig kurs for nye likepersoner. Vi trenger alltid nye likepersoner rundt i lokallagene. For de som ikke alt er likepersoner, eller ikke ønsker å være likepersoner, kommer vi til å ha parallelle kurs i blant annet brukermedvirkning

Vi gjør oppmerksomme på at det er begrenset antall plasser. Vi regner med at alle får plass, men endelig bekreftelse på plass kommer når vi har fått inn alle påmeldinger.

Til påmeldingsskjema: https://forms.gle/urvPgRo3khPeEReL7

Påmeldingsfristen er 10. september.

 

Vi gleder oss.

Hjertelig velkomne skal dere være.

Med forbehold om at kurshelgen lar seg gjennomføre i henhold til rådende smittevernsituasjon