Ledig plass på Aktiv Uke for voksne

Etter komitéens siste møte har vi den litt skrekkblandede gleden av å ønske FFMs voksne medlemmer hjertelig velkommen til sommerleir i Skien Fritidspark 9. til 15. august.

Vi har fremdeles ledige plasser til årets leir. Ønsker du å bli med, vær da rask og melde deg på her: https://forms.gle/bn3t5FDALYTZgwou9
Etter lange tider med mye usikkerhet har den senere tids situasjon lokalt og nasjonalt ift pandemien gjort at vi har valgt å prøve å få til sommerleiren i år. Vaksinasjonstempoet har økt, og de fleste med underliggende sykdom skal innen august ha hatt mulighet til å bli vaksinert. Folkehelseinstituttet har samtidig også klargjort at smittevernrestriksjoner ifm arrangementer ikke gjelder for sommerleire.
Programmet jobbes det fremdeles med, men at det blir både fart, spenning, kos og mye moro, er det ingen tvil om. Programmet vil bli sendt ut før leiren starter. Vi tar smittevern på alvor under årets leir, og ber alle som ikke er vaksinert om å ta en Covid-19-test i løpet av 3 døgn før leir. Dette gjelder også assistenter og ledsagere.
Nyt sommersola så lenge!