JULEHILSENER FRA OSS I STYRET

JULEHILSENER FRA OSS I STYRET

Julehilsen fra Tonje

Julen blir nok annerledes for alle uansett, men hadde det ikke vært korona hadde min jul uansett vært annerledes likevel, fordi i år har jeg og Morten bestemt at vi skal feire jul sammen for første gang! Jeg gleder meg veldig til å vise han hvordan vi i Rogaland feirer jul. Vi skal ha pinnekjøtt og som alltid dronning maud pudding og riskrem til dessert. Mormor, morfar og min yngste onkel på 24 år skal også være med å feire jul sammen med oss og min familie.

Til nå har jeg og Morten gjort mye fint sammen i denne førjulstiden. Vi har blant annet laget kakemenn, pepperkaker, lussekatter, pepperkakehus og planen er å bake mer hvis vi har muligheten til det. Vi har også gått på skøyter og pyntet leiligheten sammen. Jeg og Morten holder jo på med oppussing midt i denne juletiden og selv om det kan være gøy blir det også mindre tid til å slappe av med en julefilm. Nylig så jeg og Morten “The Holiday” og jeg synes det var en veldig fin julefilm. Den passer kanskje best for jenter men Morten synes den var gøy likevel.

 

Jeg håper at dere får en fin jul selv om den blir litt annerledes i år. Men heldigvis er det noe som ikke blir annerledes og det er det som sendes på tv. INGEN JUL UTEN “TRE NØTTER TIL ASKEPOTT” OG “REISEN TIL JULESTJERNEN”!

 

Julehilsen fra Malin

Denne jula blir spesiell. Vanligvis reiser jeg nordover. Hjem til mamma, pappa, søsteren min og hundene. Da pleier jeg å koble helt av. Bare slappe av på sofaen og se på julefilmer på tv. I år tør jeg ikke å reise. Koronasituasjonen gjør det for risikabelt og jeg blir derfor hjemme i min egen leilighet. Heldigvis har jeg mamma på besøk, så jeg blir ikke alene. Kjæresten min kommer nok også en tur hit, så det skal nok bli en fin jul uansett.

 

Siden alt i år har blitt snudd litt på hode, har mine julevaner og rutiner også blitt annerledes. Blant annet var jeg omtrent helt ferdig med julegavene allerede i midten av november. Det har aldri skjedd før. I år ble alle julegaver kjøpt på nettet, så jeg mistenker at jeg ble fort ferdig fordi jeg fikk en “unnskyldning” til å shoppe. (Ingen kan påstå at jeg ikke har bidratt til å holde nettbutikkene i gang i år i hvert fall…).

 

Jeg har også hatt lyst til å starte julen tidligere enn før. Jeg pleier ikke å ha lyst til å pynte før desember starter, men i år ville jeg ha opp julegardinene i november allerede. Juletreet er også oppsatt, selv om jeg er oppvokst med at det ikke skal opp før lillejulaften. Jeg ser jo at flere har startet julen tidligere i år. Kanskje er det fordi vi håper dette vanskelige året skal gå over, slik at vi kan gå inn i et nytt år fylt med håp? Jeg vet ikke. Men jeg vet at det blir jul i år, selv om ting blir annerledes enn det vanligvis er! Jeg ønsker alle våre medlemmer og andre som leser bloggen en riktig god jul – fylt med kjærlighet og glede.

 

Julehilsen fra Ada 

Ønsker dere en riktig god jul

Jeg må virkelig innrømme at julen i år ble veldig annerledes. Desember er en av mine absolutt favoritt måneder fordi jeg er så innmari glad i julen og julestemningen.

Samtidig vet jeg at dette har vært et tøft år for mange og jeg håper at alle vet at det er viktig å vise omsorg for hverandre hele året og ikke bare i julen.

Jeg har begrenset min kontakt med folk veldig mye i covid 19 tiden  fordi jeg er i risikogruppen .

Så meldinger , videochat og telefon samtaler har virkelig hjulpet meg mye. Så jeg ønsker å oppfordre andre til å sende en melding ,videohilsen ,videochat eller ta en telefon til noen de er glade i denne perioden. Det trenger ikke være så mye det er tanken som teller og at vi viser at man ikke er alene.

 

Dikt:

Gaver av tid og kjærlighet er i sannhet de grunnleggend

e ingrediensene i en virkelig god jul.

Peg Bracken

God jul fra Ada

 

Julehilsen fra Ingebjørg

Hei.

Nå er vi inne i en tid med forventninger,mørke kvelder med levende lys,adventskalender på nrk og julefavoritter på tv. Lukten av deilig kaker som fyller opp hjemmet, og stemningen som fylles i alle hjem.

 

Men det er også i år en litt annerledes tid, med restriksjoner som setter en liten demper på en spesiell tid. Julefeiringen blir kanskje ikke like stor, som den bruker å være men likevel vil den bli spesiell

 

Jeg vil i år oppfordre deg til å ta litt ekstra vare på de nærmeste rundt deg. Send en varm  melding med gode ord til de du kanskje ikke får truffet. Spre litt ekstra kjærlighet i hjemmet, og nyt tiden ekstra mye.

Jeg ønsker deg og dine en riktig fredfull jul og et godt nytt år.  Ta vare på deg selv og de rundt deg

 

 

 

 

 

 

 

Julehilsen fra Linda

 

Jeg ønsker alle en fin jul!

Jeg skal ha en rolig familiefeiring med moren min og broren min her i Oslo.

Julefeiring for meg pleier å være med nærmeste familie så slik sett blir nok ikke denne julen så annerledes. Jeg synes noe av det fineste med julen er å ha tid til familien, gode samtaler og å nyte hverandres selskap.

Jeg gleder meg til å slappe og spise god julemat og håper på at ting blir litt mer normalt igjen i 2021.

Håper alle får en fin om noe annerledes jul.

 

Julehilsen fra Kine

 

Hei

Jeg personlig er ikke kommet har ikke kommet helt i julestemning men regner med at når treet kommer inn så kommer stemninga samtidig.

Uansett om stemninga kommer eller ikke vil jeg gjerne ønske alle våre medlemmer en god jul og et godt nyttår. Selv om årets jul er kanskje litt annerledes enn det man er vant til, håper jeg alle får en fin julefeiring sammen med sine nærmeste og at mange gode minner skapes.

 

Julehilsen fra Morten 

2020 har uten tvil vært et spesielt år for mange, og kanskje spesielt for mange av FFMUs medlemmer og andre med muskelsykdommer. Å leve i konstant frykt for smitte kan tære på humøret og isolasjon kan være tungt psykisk. Forhåpentligvis kan juletiden være et lyspunkt for mange i en ellers blek hverdag, og jeg håper alle får tid til å feire sammen med familie og venner i den grad det lar seg gjøre. 2021 blir formodentlig året vi gradvis kan leve mer og mer som før pandemien.

 

Tonje og jeg skal i år får første gang feire jul sammen, og det gleder jeg meg veldig til. Det er mindre snø i Stavanger enn det jeg er vant med i fra Oslo og Trondheim, men i et år så mye har vært annerledes føles ikke det så rart. Det er også uvant for meg å spise pinnekjøtt på julaften, men det er til gjengjeld utrolig godt! Vi er tross alt priviligerte som lever i et land som ikke er så hardt rammet som de fleste av våre naboland. Jeg håper at FFMUs medlemmer blir prioritert når vaksinene skal settes.

 

Jeg ønsker alle en riktig god jul og godt nyttår, og håper vi får mulighet til å møtes fysisk i året som kommer!