KINES SOMMERHILSEN

KINES SOMMERHILSEN


Selv om det er som å rope ut i et tom rom så spør jeg fortsatt «åssen går det med deg?»

Det har nok vært en vanskelig sommer for mange. Selv har jeg vært å heldig at jeg bor i en smittefri kommune, som har gjort at frykten for Covid-19 har vært litt borte. Det har gitt meg muligheten til å være sosial med både venner og fiender. Jeg har også benyttet all den tiden hjemme til å opptjene litt “voksenpoeng” ved å vedlikeholde huset litt.

Denne sommeren ble en del roligere enn planlagt, og jeg har da fått mye tid til å reflektere over denne sommeren. Vi er alle i ulike situasjoner og det har kanskje aldri vært så tydlig som nå. Hvis du er en av de som av ulike grunner har følt deg mye alene så vil jeg si de neste setningene til deg: I denne situasjonen vi er i så er det å føle seg alene ok. Å være mindre produktiv er ok. Ikke vær redd for at du ikke har vært like aktiv i år. En bra sommer har ingenting å gjøre med antall reiser eller aktiviteter man deltar på. Like viktig er det å ha det bra med seg selv og ta vare på sin egen mentale helse.

*Dyp pust*

Jeg håper at resten av sommeren byr på mange fine dager for oss alle. Jeg skal bruke de soldagene som kommer til å lese en god bok, være med venner og ta livet ganske så med ro.

Ha en flott sommer videre og når høstmørket sniker seg inn så er det viktig å ta vare på seg selv, både psykisk og fysisk.

Sommerklem fra Kine