ÅRSMØTE TIL FFMU 2020 BLIR DIGITALT!

ÅRSMØTE TIL FFMU 2020 BLIR DIGITALT!

Hei alle medlemmer!

Selv om vi alle sammen skulle møttes slik som vi pleier har vi nå bestemt på grunn av Korona, at vi må gjøre ting litt annerledes i år. Styret har satt datoen til 17. oktober 2020 klokka 13:00. FFMUs årsmøte avholdes – digitalt! Vi skal også forsøke å gjøre mer ut av denne dagen, i form av å arrangere kurs og ha litt underholdning. Dette er fremdeles i planleggingsfasen, så mer informasjon vil komme etter hvert. Det du trenger å vite nå er at du burde sette av denne datoen, for da kan du være med på gøyale ting med FFMU – fra din egen stue!

Å arrangere aktiviteter digitalt er fremdeles nytt for oss, men vi er sikre på at dette blir bra likevel! Vi håper at du har lyst til å være med.

Vi gleder oss!

Hilsen styret i FFMU