MIN SOMMER- INGEBJØRG

MIN SOMMER- INGEBJØRG

Hei alle sammen.

Som mange av de andre i styret har delt av sine sommerplaner, har nå turen kommet til meg. Denne sommeren er litt annerledes enn det vi er vant til, men heldigvis har været vært vist seg fra sin beste side, noe som har gjort at jeg har tilbragt mye tid i solen på verandaen. Så langt vært har min sommer vært veldig bra.

Mine sommerplaner var ikke veldig store. Jeg har akkurat flyttet til ny leilighet, så har mye brukt tid på å komme i orden i nytt hjem. Jeg har vært mye besøk hos familie, truffet igjen venninner som jeg ikke har sett på en stund, vært på utflukter og turer i vakker natur, badet, holdt på med mye håndarbeid , og jobbet litt fra hjemmekontor. Reiseplanene mine er nå først i august. Da blir det en liten norgesferie for å besøke min samboer sin familie på nordvestlandet.

Selv om situasjonen er som den er, og hverdagen har vært annerledes, og vi må ta litt mer hensyn, har mitt fokus  hele tiden vært å ha en så normal hverdag som mulig. Jeg har lært meg og sette ekstra pris på å nyte de små øyeblikkene

Jeg ønsker deg fortsatt en riktig fin sommer. Nyt tiden sammen med familie og venner. Og når høsten kommer gleder jeg veldig og komme igang med en ny jobbperiode sammen med resten av den herlige gjengen i FFMU.

Ta vare på hverandre <3

Sommerhilsner fra Ingebjørg

Facebook
Twitter
LinkedIn