En liten hilsen fra styret i FFM M&R i disse koronatider

Vi måtte avlyse helgesamlinga vår i forbindelse med årsmøtet da alt ble nedstengt. Vi er jo alle i ei risikogruppe, så det er lurt å være forsiktig. Så langt det er mulig, vil vi holde smitte unna.

Så skulle vi forsøke med et digitalt årsmøte, men det var så få som meldte seg på at vi ble enige om å ikke holde møte. Allikevel gjorde vi en liten vri for å få nye inn i styret som erstatning for to som ville ut, Line Nordal og Odd Kjetil Talsethagen. Takk for god innsats for foreningen!

De to nye er; Britt Gustavsen Eidem og Rolf Inge Ambjørnsen. Velkommen i styret begge to.

  1. juni skal det være digitalt Landsmøte og der skal nestleder Kjersti og nykommer Rolf delta. Dersom de ansvarlige for digitalsendigen klarer å få til strømming av Landsmøtet, har jeg meldt meg på der. Viss andre har interesse av det, si ifra så skal jeg prøve å ordne det. Vi må melde vår interesse.

Vi har pleid å ha et grilltreff i/ved Atlanterhavsparken siste helg før sommerferien. I år er vi blitt enige om å vente og heller prøve å få til noe i slutten av august, begynnelsen av september.

Bjarthild Slagnes

Styreleder FFM M&R