Årsmøte på Google Meet (digitalt) onsdag,29.April kl.19. FFMØ/Foreningen For Muskelsyke i Østfold.

Til våre medlemmer Vi inviterer til Årsmøte på Google Meet (digitalt) onsdag,29.April kl.19. Vi ønsker påmelding innen 21.April da vi vil sende ut papirer til de som melder seg på. Sikkert noen som ikke er kjent med det,men vi har en flink veileder som kan hjelpe dere igang.Vi har laga noen retningslinjer om hvordan vi gjennomfører dette. Vi har da kamera på og skrur av mikrofonen så en og en kan snakke.Når du vil si noe vinker du i kamera.Man kan også skrive i chatten om det er noe man vi vil si.Møteleder vil styre dette.

Påmeldingsskjema: det er bare å trykke på linken så kommer du til skjemaet.

https://forms.gle/KggBX3XZrkcqbDuw7

 Synes du det er vanskelig kan vi sende deg påmeldingsskjemaet på e-post. Gi beskjed til Ada. ada.k.ringstad@ffm.no

Med vennlig hilsen For styret Elisabeth Johannessen Sekretær FFM-Østfold