Webinar: Mino-nettmøte med Handikapforbundet

Webinar: Mino-nettmøte med Handikapforbundet

Facebook arrangementet:

https://www.facebook.com/events/2666673816792567/

Arrangør: Norges Handikapforbund Oslo og Norges Handikapforbund

Coronaen gjør mange redde, og mange synes informasjonen fra myndighetene er vanskelig å forstå. Sadia Jabeen Iqbal, er prosjektleder for inkludering i Norges Handikapforbund.

Onsdag 1. april holder hun et nettmøte der hun forteller hva informasjonen betyr. Hun svarer på spørsmålene hun har fått oftest om corona. Du kan også sende henne spørsmål. Send her, eller på epost til Sadia.Iqbal@nhf.no

Møtet passer for alle, men særlig for de som har en funksjonsnedsettelse, eller som har noen med funksjonsnedsettelse i familien.

Vi møtes her: https://pexip.me/meet/83036055
Onsdag 1. april 14-15

Vårt møterom på internett er tilgjengelig for deg på alle platformer: Mobil, PC og MAC. Vi anbefaler at du bruker Chrome eller Safari for den beste oppkoblingen. Når du trykker på vedlagt link: https://pexip.me/meet/83036055 får du flere valg om hvordan du kan koble deg til vårt møterom.

Det letteste er å velge «Join through browser» dette vil dette åpne et program i din nettleser som kobler deg opp til vår virtuelle møterom. Her kan du velge mellom om du ønsker å bruke kamra eller bare lyd. Ønsker du å delta men får problemer med å koble deg opp kan du ta kontakt på olaharald@nhf.no eller 94827874.

Norges Handikapforbund Oslo mottar tilskudd fra Oslo Kommune og Helse Sør-Øst.