Vi i østfold har deltatt digitalt på Politisk Påvirkning Tips og Triks

Arrangert av: Norges Handikapforbund Oslo

Velkommen til Webinar med varaordfører i Oslo Kommune Kamzy Gunaratnam.

Hvordan drive politisk påvirkning og få gjennomslag for det man jobber for? Hun kommer med sine tips og triks! Dette må du få med deg!

Vi møtes her: https://pexip.me/meet/83036055
Tirsdag 31.03 kl 13-14

Kamzy har vært varaordfører i hovedstaden siden 21. oktober 2015. Hun ble født i 1988 i Sri Lanka. Da hun var tre år gammel flyktet hun med familien fra det da krigsherjede landet til Hammerfest. To år senere flyttet hun til Oslo hvor hun er oppvokst.
Hennes politiske karriere startet i 2007, da hun ble valgt inn i AUF i Oslos styre. Siden har hun hatt en rekke politiske verv. Gunaratnam har vært sentralstyremedlem i AUF og leder av AUF i Oslo. I perioden 2012-2013 var hun spaltist for Dagbladet og Dagsavisen.
I 2011 overlevde Kamzy Gunaratnam terrorangrepet på Utøya. Dette har i senere tid gjort at hun i stor grad engasjerer seg i politiske spørsmål som bidrar til mer demokrati, samfunnsdeltagelse og åpenhet. Hun forvalter dette med et sterkt engasjement for ungdommen i Oslo og viktige verdispørsmål som likestilling, inkludering og ytringsfrihet.
Varaordføreren har vært valgt til Oslo bystyre siden 2007. Hun har i tidligere bystyreperioder sittet i kultur- og utdanningsutvalget og helse- og sosialutvalget og sitter nå i kultur- og utdanningsutvalget.

Vårt virtuell møterom er tilgjengelig for deg på alle platformer: Mobil, PC og MAC. Vi anbefaler at du bruker Chrome eller Safari for den beste oppkoblingen. Når du trykker på vedlagt link: https://pexip.me/meet/83036055 Her får du flere valg om hvordan du kan koble deg til vårt møterom. Det letteste er å velge «Join through browser» dette vil dette åpne et program i din nettleser som kobler deg opp til vår virtuelle møterom. Her kan du velge mellom om du ønsker å bruke kamra eller bare lyd. Ønsker du å delta men får problemer med å koble deg opp kan du ta kontakt på olaharald@nhf.no eller 94827874.

Foto: Oslo kommune/Sturlason

Norges Handikapforbund Oslo mottar tilskudd fra Oslo Kommune og Helse Sør-Øst.

 

 

https://www.facebook.com/events/1110299002653050/

Facebook
Twitter
LinkedIn