Bli med på (karan)trening!

Bli med på (karan)trening!

Arrangør: Norges Handikapforbund Oslo

Facebook Arrangement: https://www.facebook.com/events/230528761425709/

Bli med på (karan)trening!
Mange sitter litt låst innendørs om dagen, enten fordi de er i karantene, eller fordi de velger selvisolasjon av hensyn til egen helse. Da er det ekstra viktig å ta vare på egen kropp og helse. NHF Oslo vil gjerne gjøre dørstokkmila (for den kan finnes innendørs også) litt kortere, og derfor byr vi på felles treningstime med personlig trener Lotte Stang Aunet.

Noen kjenner henne kanskje fra Aker treningsarena, eller Landsforeningen for Ryggmargsskaddes treningsvideo. ‪Torsdag 2. April‬ klokken 17.00 kan du logge deg inn her: https://pexip.me/meet/83036055 og bli med på en treningsøkt i ditt eget hjem! Om du er rullende eller gående har ingenting å si! Velkommen! (Endelig en god unnskyldning for å trekke i joggebuksa hjemme, si!)

Vårt virtuell møterom er tilgjengelig for deg på alle platformer: Mobil, PC og MAC. Vi anbefaler at du bruker Chrome eller Safari for den beste oppkoblingen. Når du trykker på vedlagt link https://pexip.me/meet/83036055 Her får du flere valg om hvordan du kan koble deg til vårt møterom. Det letteste er å velge «Join through browser» dette vil dette åpne et program i din nettleser som kobler deg opp til vår virtuelle møterom. Her kan du velge mellom om du ønsker å bruke kamra eller bare lyd. Ønsker du å delta men får problemer med å koble deg opp kan du ta kontakt på olaharald@nhf.no eller 94827874.

Norges Handikapforbund Oslo mottar tilskudd fra Oslo Kommune og Helse Sør-Øst.