Nettkurs for FFMs lokallag

LPU har utarbeidet selvstudie-kurs for hvordan dere kan bruke Google Meet til å arrangere aktiviteter for medlemmene. Dere finner også lenke til andre kurs og forslag i mailen som ble sendt ut fra ffm søndag 29.3.

Selv om vi ikke kan møtes fysisk, kan vi fortsatt møtes på nett. LPU har utarbeidet et selvstudie-kurs for hvordan dere kan bruke Google Meet til å arrangere aktiviteter for medlemmene.

Google Meet er en løsning for videotelefoni og videokonferanser hvor man kan være flere deltakere samtidig.  Vi har også noen kurs klare til bruk som egner seg for presentasjon over nett, men lag gjerne deres egne eller tilpass de som finnes til deres egne behov.

Ta gjerne kontakt med oss ved spørsmål, eller hvis dere ønsker hjelp til å komme i gang.

Facebook
Twitter
LinkedIn