FFMU I KORONATIDER

I disse dager er hverdagen snudd på hodet for de fleste. Dette gjelder også for FFMU, men vi holder fremdeles foreningen igang!

Bærbare, Desk, Arbeid, Kontor, Business

Bilde:pixbay 

Å drive en forening når et virus som dette dukker opp skaper noen utfordringer, men for oss i FFMU-styret betyr det bare at vi må gjøre ting litt annerledes en periode. Vi må tenke nytt på noen områder, og vi elsker å tenke nytt!

Vår første utfordring ble årsmøte 2020. Hva skulle vi gjøre nå som vi ikke burde møtes? Her ble eneste fornuftige ting å gjøre å utsette årsmøtet på ubestemt tid. Både vi i styret og medlemmene våre har mer enn nok å tenke på nå, og det ville blitt vanskelig å holde årsmøte når ikke engang vi i styret kan møtes. Vi lar derfor være å tenke på årsmøtet akkurat nå, for vi kan ikke sette my dato før vi ser hvordan situasjonen blir fremover. Da tenker vi heller på andre ting som kan være nyttige her og nå!

Blant annet vil vi være der for medlemmene våre i en tid som denne. Karantene og isolasjon kan føles ensomt for mange, og derfor vil vi skape samhold og være sosiale i foreningen. I dagene fremover kommer vi til å bruke Facebookgruppa vår til å starte samtaler, holde leker og ha det gøy sammen med våre medlemmer. Her vil vi gjerne ha forslag fra dere til hva vi kan gjøre for dere nå! Tips til leker og underholdning, morsomme og fine ting vi kan dele – som bilder og videoer. Kom an, vær kreative sammen med oss!

Vi kan også opplyse om at planleggingen av Aktiv uke fortsetter som før. Vi vet ikke hvordan situasjonen er om noen måneder, og derfor tar vi ingen avgjørelse nå på om leiren skal avholdes eller ikke. Vi krysser fingre og tær for at FFMUs sommerleir kan gjennomføres!

Følg med på bloggen vår, Facebook og hjemmeside for relevant informasjon både rundt koronaviruset og sosiale arrangementer (som man kan delta på fra sin egen stue).

Bli kreativ, nyt rolige dager og sist, men ikke minst, hold deg frisk!

Hilsen styret i FFMU

Business, Internett, Teknologi

Bilde pixbay

 

Facebook
Twitter
LinkedIn