Aktiv Uke for voksne tester Skien Fritidspark

Aktiv Uke for voksen 2020 blir fra 3. til 9. august, for FFMs medlemmer fra 27 år og oppover. Vi røper ikke alt som planlegges, så meld deg på om du ikke kan gå glipp av sommer, sol og Skien!
Påmeldingsfrist 01.04.

I fjor satset FFM for første gang ordentlig på Aktiv Uke for de voksne, til stor suksess. Deltakerne var storfornøyd med uka vi hadde i Kristiansand, og ytret ønske om en ny leir allerede i 2020. Med nye regler hos BUFDIR (som gjør dette mulig), samt engasjement i komitéen, satte vi oss raskt ned og idémyldret med tanke på en ny.

Etter ønske fra forrige leirs deltakere landet vi på å teste ut Skien. Nærmere bestemt Skien Fritidspark, hvor vi kunne få det meste av aktiviteter på selve stedet. I tillegg var hotellet der veldig motivert for å legge til rette og modernisere rommene sine til glede for alle, også de med særlige behov for tilpasninger.

Leiren i år blir fra 3. til 9. august, for FFMs medlemmer over 27 år. FFM sentralt ønsker en mer fleksibel grense mellom FFMU og FFM. Derfor får medlemmer mellom 27 og 35 år mulighet til å velge om de vil på ungdoms- eller voksenuke i 2020.

Vi dekker som vanlig reise, opphold, kost og aktiviteter. Egenandel er kr 3000,- Trenger du assistanse, så har vi fellesassistenter tilgjengelig. Må du ha med din egen assistent(er), dekker vi denne også. Har du vanskelig for å betale egenandelen kan du søke Aktivukefondet om støtte.

Stedet har massevis av tilbud og aktiviteter, men vi vil ikke røpe hva vi planlegger, annet enn at vi har gitt hver dag et eget tema. Vannets kveld. Nytelsens dag. Hobbyene- og Harleyens dag. Adrenalinets dag. Aktiv konkurranses dag. Høres det spennende ut? I så fall må du ikke nøle lenge. Meld deg på leiren innen 01.04. (og nei, vi tuller ikke) og håp på plass, for dette blir gøy.

Påmelding via https://bit.ly/2UHdtRl

 

Velkommen!
Voksenuke-komitéen,  E-post: voksenuke2020@ffm.no