Aktiv uke for ungdom 2020 på Gurvika

Gurvika er et feriested som er spesielt tilpasset personer med nedsatt funksjonsevne. Det ligger veldig pent til i landets vakreste skjærgård, og det er også det området i landet som er kjent for å ha best sommervær. Gurvika ligger i Nevlunghavn som er i Larvik. Påmeldingsfrist er 13.02.2020 kl 23.59.

Bli med på tidenes Aktiv Uke med FFMU i Norge ! Dette må du ikke gå glipp av. Leiren er et tilbud til muskelsyke mellom 15 og 35 år.

Vi vet at det noen ganger kan føles skummelt å skulle være med på noe for første gang.

Samtidig ønsker vi å møte alle våre fine medlemmer. Du blir møtt med respekt ,forståelse og omsorg fra FFMU + felles assistenter som gjør at det kan være enklere å si at man blir med. Du må gjerne ta meg egen assistent hvis du ønsker, les mer om dette på påmeldingsskjema.

Så vær så snill hvis du sitter der og er usikker, bli med oss da vel ! Dette blir gøy!  Dette er en av sommerens høydepunkt som du burde få med deg! Vi har selvfølgelig ulike type kurs på arrangementene våre. Så vi håper å kunne nå frem til flest mulig av våre medlemmer. Selv om vi av og til holder kurs selv, hender det vi inviterer med oss et godt team av flinke foredragsholdere.

Dette er en tur for å se muligheter og ikke bare begrensningene. For vi er ungdom og unge voksne, og livet handler om mer enn bare sykdom, men her får man slått to fluer i en smekk Informasjon  og det sosiale. Vi er en hyggelig gjeng og vi gleder oss til å se både nye og gamle medlemmer igjen.

Gurvika har vært så flinke og stilt opp for at vi skal få en så bra sommerleir som mulig. Les mer om Gurvika her: https://gurvika.no/

Aktiv Uke Gurvika : 31. juli til 7. august 2020

Påmeldingsfrist: mandag 13.02.2020 kl 23.59.

Egenandel kr 2000,- (Ta kontakt om egenandelen er vanskelig for deg.)

Påmeldingsskjema:

https://forms.gle/sH8QwgNFjL3ppi1P9

 

Kontakt oss gjerne på e-post tollef.ladehaug@ffm.no hvis du har spørsmål eller hvis noe er uklart.