FFMU- AKTIV UKE 31 JULI -7 AUGUST

FFMU Aktiv uke 31 Juli -7 August

Dette er for deg mellom 15-35 år. 

Påmelding og info: 

Bli med på tidenes Aktiv Uke med FFMU i Norge ! Dette må du ikke gå glipp av.

Gurvika er et feriested som er spesielt tilpasset personer med nedsatt funksjonsevne. Det ligger veldig pent til i landets vakreste skjærgård, og det er også i det området i landet som er kjent for å ha best sommervær.

Gurvika ligger i Nevlunghavn som er i Larvik. Larvik ligger i Vestfold.

 

Aktiv Uke Gurvika : 31. juli til 7. august 2020

Leiren er et tilbud for muskelsyke mellom 15 og 35 år.  

 

Påmeldingsfrist  mandag 13.02.2020 kl 23.59.

Egenandel kr 2000,- (Ta kontakt om egenandelen er vanskelig for deg.)

 

Påmeldingsskjema:

https://forms.gle/sH8QwgNFjL3ppi1P9

 

Vi vet at det noen ganger kan føles skummelt å skulle være med noe på noe for første gang.

Samtidig ønsker vi å møte alle våre fine medlemmer. Du blir møtt med respekt ,forståelse og omsorg fra FFMU + felles assistenter som gjør at det kan være enklere å si at man blir med. Du må gjerne ta meg egen assistent hvis du ønsker les mer om dette på påmeldingsskjema.

Så vær så snill hvis du sitter der å er usikker ,bli med oss da vel ! Dette blir gøy!  Dette er en av sommerens høydepunkt som du burde få med deg ! Vi har selvfølgelig ulike type kurs på arrangementene våre. Så vi håper å kunne nå frem til flest mulig av våre medlemmer. Selv om vi av og til holder kurs selv hender det vi inviterer med oss et godt team av flinke foredragsholdere.

Dette er en tur for å se muligheter og ikke bare begrensningene. For vi er ungdom  og unge voksne å livet handler om mer enn bare sykdom ,men her får man slått to fluer i en smekk Informasjon  og det sosiale. Vi er en hyggelig gjeng å vi gleder oss til å se både nye og gamle medlemmer igjen.

 

Gurvika har vært så flinke å stilt opp for at vi skal få en så bra sommerleir som mulig. Jeg håper derfor dere tar dere tid til å lese om Gurvika: 

Dette er kopiert fra hjemmesiden deres.                                                                                                                                  Stiftelsens ansvar er å drifte Gurvika –et feriested for personer med funksjonsnedsettelse, og deres familier.

Vårt mål er å være til glede for målgruppen  gjennom funksjonstilpassede ferie – og fritidsaktiviteter.

Dette synes vi i FFMU er super bra!

Ønsker du å lese mer om Gurvika ? Trykk på linken 

https://gurvika.no/

 

Vi vil gjerne rette oppmerksomheten til de som har gjort sommerleiren vår mulig:         

FFMU har fått lov å benytte  et tilrettelagt sted i samarbeid med Stiftelsen Gurvika. FFMU er utrolig takknemlig til Stiftelsen Gurvika  for dette. FFMU har også vært heldig å hatt med oss dyktige folk fra FFM som har hjulpet oss til å gjøre dette mulig. Så ønsker vi å si tusen takk til Tollef på kontoret for ekstra hjelp og støtte.

                                              Gurvika-kopiert fra Gurvika sin hjemmeside.

Blogginnlegget er skrevet av Ada Karete Hansen på vegne av FFMU.