Invitasjon til fagkveld torsdag 13. juni 2019.

STED: Menighetssenteret, Stensethalleen 1, Krokstadelva.

TID: Torsdag 13. juni kl. 18.00.

Norge er et godt land å bo i, men vi drømmer kanskje alle iblant om en ferietur til et annet land. Hvis vi får informasjon om hvilke tilbud som finnes, så kan det kanskje være litt lettere å oppfylle drømmen?

SOLGÅRDEN er et ferie- og helsesenter i Spania for nordmenn med behov for ekstra tilrettelegging. Denne kvelden får vi besøk av en representant fra Solgården som vil fortelle om tilbudet de har der, inkl. tilrettelegging av selve reisen.

Vi serverer snitter og som vanlig blir det en liten utlodning.

Vi kan dele reiseerfaringer med hverandre – og kanskje drømme oss litt bort…?

Påmelding til Synnøve mobil 48 03 89 51 eller til vår mailadresse: buskerud@ffm.no innen 5. juni.

Vi håper å se deg – du er hjertelig velkommen!