Velkommen til Aktiv Uke 2019 for barn og unge

FFMU inviterer sine medlemmer mellom 15 – 35 år til Aktiv uke i tidsrommet 6. – 13.august 2019.  Turen går til Solgården i Alicante (Spania). Fristen for å melde seg på er 20.2.2019.

Nå er 2019 endelig her og vi er klare for Aktiv Uke igjen! Denne gang legger vi også turen til solfylte Alicante og Solgården. Aktiv Uke er for våre medlemmer mellom 15.-35 år og vil finne sted 6-13 august 2019.

Alicante er et kjent sted for flere i FFMU da Aktiv Uke har vært arrangert her tidligere og basert på tilbakemeldinger ønsker vi både gamle og nye FFMUere velkommen til Solgården som er et norskdrevet behandlingssenter i Vilajoyosa utenfor Alicante i Spania. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, både området og behandlingsenteret  er flott tilrettelagt for rullestolbrukere, og har trinnfri adkomst og tilpassede rom. Det er helsepersonell tilgjengelig hele døgnet, og personalet snakker norsk. Standarden på kjøkkenet er høy, og med helpensjon blir det både god frokost, lunsj og middag. Det er også gode muligheter for at dere kan bestille massasje, fotpleie og litt luksus uten om det programmet vi setter opp.

Senteret ligger litt oppe i åsen, noe som gjør at det ikke blir like varmt der som nede ved kysten. Man kan uansett kjøle seg ned i ett av de tre tilrettelagte bassengene, ta turen ned til stranda med tilrettelagt shuttlebuss eller gå/rulle ved egne midler. Air Condition (og varmeapparater) finnes på hele senteret og på alle rom.

Vi planlegger en aktiv uke med konkurranser, aktiviteter, avslapning, minikurs, utflukter og masse sosial moro i kjent Aktiv Uke stil. I år har vi i komitéen lyst til å utfordre våre deltakere litt ved å finne nye aktiviteter som man kanskje ikke har gjort tidligere men alltid hatt lyst til å prøve. Vi stiller med egne fellesassistenter, eller superassistenter som vi liker å kalle de, som mer enn gjerne hjelper de som trenger en håndsrekning for å kunne delta på. Trenger du hjelp til personlig pleie må du ha med egen assistent. Vi ønsker å få med akkurat DEG, og tilrettelegger så godt det lar seg gjøre for å få det til å fungere for alle!

Vi reiser med direktefly fra Oslo Gardermoen. Vi har reservert alle rullestolplasser på flyene, og trenger du oksygen ombord på den ca. 4 timer lange flyturen, kan dette også ordnes. Om det skulle være andre behov under reisen eller oppholdet på Solgården skal vi gjøre vårt aller beste for å finne gode løsninger. Solgården låner ut personløftere, rullestoler og annet. Fyll ut på påmeldingskjemaet hva du trenger å låne så skal vi gjøre det vi kan for å få det til!

Om du ønsker å lese mer om Solgården kan du gå inn på www.solgarden.org

Egenandelen for årets Aktiv Uke er på 3000 kr og dekker alle reisekostnader i Norge og Spania (billigste måte) og opphold inkludert kost. Trenger du å ha med assistent går denne selvfølgelig gratis. Aktiv Uke 2019 komitéen bestiller alt av flybilletter, både innad i Norge og til/fra Spania. Andre reiseutgifter refunderes ved innlevering av reiseregningsskjema og kvitteringer. Det er viktig å merke seg at det er bindende påmelding.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med oss på mail: kine.lyngaas@ffm.no

Påmeldingsfrist: 20.02.19