Invitasjon til førjulstreff på Lampeland Hotell 25. november 2018.

FFM i Buskerud inviterer medlemmer med familie og venner til en tradisjonell og hyggelig førjuls-ettermiddag søndag 25. november.

Vi møtes kl. 13.00 og går til bords kl. 13.30. Det blir en stor julebuffet med varme og kalde retter, kaffe og kaker, allsang, sang- og musikkunderholdning av Sissel og Borgar fra Vestfossen, quiz for store og små – og selvfølgelig utlodning. Ta gjerne med en liten gevinst som vi kan lodde ut. Vi har hørt rykter om at julenissen vil titte innom for å hilse på barna også i år.

Juletreffet på Lampeland er et svært populært arrangement, og det er dessverre bare plass til max. 90 personer i lokalet. Så her gjelder «først til mølla» -prinsippet!

Bindende påmelding til Synnøve på mobil 48 03 89 51 eller til vår mailadresse: buskerud@ffm.no innen 4. november.

Egenandel: Medlemmer kr. 250,-. Ikke medlemmer kr. 500,-. Barn under 15 år gratis. Gi beskjed om barnets alder ved påmelding.

OBS! Egenandelen innbetales til kontonummer:

2220 20 74751  innen 4. november, og påmeldingen er først gyldig når egenandelen er innbetalt. Vi tar IKKE mot egenandeler kontant på Lampeland.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen!!

Lampeland Hotell ligger landlig til i Lampeland sentrum. Den raskeste veien til Lampeland er fylkesvei 40 via Kongsberg, i retning Geilo.