Søk
Close this search box.

Brukerkurs på Frambu – Charcot-Marie-Tooths sykdom og arvelig spastisk paraparese

Frambu inviterer til kurs 28.1-1.2.2019 for barn og unge med Charcot-Marie-Tooths (CMT) og arvelig spastisk paraparese (HSP) i alderen 0 til 18 år og deres pårørende. Søknadsfrist: 26.11.2018

Mål for kurset
Å styrke deltakernes kunnskap om diagnosen og gi informasjon om å være barn og ungdom med CMT og HSP. Det blir også mulig å treffe andre i liknende situasjon og utveksle erfaringer.

Kurset er lagt opp etter “Hvem er jeg”-modellen. På dette kurset møtes barn og voksne til felles oppstart og avslutning i forelesningssalen hver dag og arbeider med de samme temaene. Målet er å bidra til å stryke selvoppfatningen hos barn og ungdom med en sjelden diagnose, og samtidig styrke de foresatte i møte med utfordringer barna deres kan møte. 

Etter felles morgensamling får barn og ungdom med diagnose og deres søsken et pedagogisk tilbud i Frambus barnehage og skole. Det blir lagt til rette for at barna skal bli kjent med hverandre gjennom aktiviteter og utveksling av erfaringer. Skolebarna vil også få noe tid til arbeid med lekseplan fra hjemmeskolen.

Mer informasjon om kurset, program og søknadsskjema: frambu.no

 

Facebook
Twitter
LinkedIn