Familiehelg, 7. – 9. september 2018

Hei alle FFM`ere i Møre og Romsdal!

Det er sommer og ferietid. Min PC har hatt ferie en hel måned nå, men må «tvinges» ut av feriemodus for å sende invitasjon til helgesamling til dere!

Vi håper det er en del av dere som kan ha lyst til å bli med på samling i september.

Vi skal ha styremøte 23. august og vil be om påmelding innen 22. august. Program blir sendt ut til dem som melder seg på.

Påmelding, gjerne som SMS til mobilnr.: 99 12 61 15, eller svar på denne mailen, eller på fb sida vår.

 

Helgesamling for familier i Vanylven fredag 7. til søndag 9. september, med besøk på Hakallegarden lørdag 8. september. De åpner kl. 12.00 og dersom noen vil komme på dagsbesøk, er det mulig. Det vil bli overnatting på Jetmund Gjesteheim, Åheim. Gjesteheimen er en nedlagt aldersheim og de har 8 tilrettelagte rom med plass til 4 på hvert rom. Stor, god stue til ulike aktiviteter. Der ordner vi oss med kveldsmat fredag, frokost lørdag og middag lørdag kveld. Blir det fint vær kan vi kanskje grille? Så frokost før hjemreise søndag. Det er også mulig å ta seg en tur til Perodittplassen og lete etter edle stener. Foreningen fikk ei raus gave i 2017, med ønske om at den skal benyttes til barn og unge i foreningen. Derfor planlegger vi denne helga i september og håper mange har lyst å komme. Ingen egenandel. Det er mulig å søke opp Jetmund Gjesteheim på nettet og se bilder fra stedet. Det ligger også en video på You Tube.

Hakallegarden er en besøksgard med masse ulike aktiviteter. For noen år siden ble det laget en tv serie om Marit og dyra. Den kan du finne på You Tube. Jeg har søkt på Marit og dyra og funnet mye. På Hakallegarden er det mye uteområde, men også gode muligheter innomhus.

Velkommen til ei trivelig helg!

FFM hilsen fra

Bjarthild Slagnes

Facebook
Twitter
LinkedIn