Familiehelg i Vanylven 7. til 9. september 2018

Fredag 7. september møtes vi på Jetmund gjesteheim på Åheim, til koselige aktiviteter og overnatting. Lørdag tar vi turen til Hakallegarden. Dette er en besøksgard med mange dyr og aktiviteter av ulikt slag. Kvelden tilbringer vi på gjesteheimen. Søndag koser vi oss utover formiddagen på og rundt gjesteheimen før vi avslutter helga med et godt måltid. Om det blir grilling eller noe innomhus, er væravhengig.

Det finnes informasjon om Jetmund gjesteheim på nettet og en kan også lese mye om Hakallegarden der. NRK sendte en serie om “Marit og dyra” for noen år siden. Den kan en også finne på nettet.

Det er ingen egenandel for denne helga. Gjesteheimen har 9 rom med plass til 4 stk på hvert rom.  Vi håper å fylle opp disse rommene med glade FFM familier. Siden gjesteheimen er en nedlagt aldersheim, er alle rommene godt tilrettelagt. Påmelding inne 22. august.

Nærmere opplysninger og påmelding til mobil 99 12 61 15.