Lyst på verdens beste sommerjobb?

Foreningen for Muskelsyke arrangerer sommerleir for familier med muskelsyke medlemmer i Danmark den 30. juli – 5.august 2018. Vi trenger derfor mange kreative og sprudlende fellesassistenter til barna på Aktiv uke 2018. Søknadsfrist: 15. mars 2018 

Stedet vi skal være på er Musholm Feriecenter i Danmark. Mer om stedet kan du lese her: www.musholm.dk

Assistentene går inn i en turnus, og arbeidsoppgavene er varierte og artige. Holde hobbyverksted med barna, bli med på strandturer, assistere under utflukter, handleturer, arrangere spillekvelder, filmkvelder, assistere under grilling og annen matlaging med mere, ja rett og slett å ha det gøy sammen med deltakerne!

Er du ansvarsbevisst, kreativ, selvstendig, og liker å omgås mennesker i alle aldre er dette noe for deg.

Send en søknad til aktivuke18@ffm.no der du forteller litt om deg selv, og hva du kan bidra med. Aldersgrense på fellesassistentene er 18 år.

Lønn: 5000,-

I tillegg dekker vi reisekostnader, kost og losji.
Søknadsfrist: 15. mars 2018