Vil du være med på fjellcamp på Rondeheim 7.-11. august?

Fjellcamp på Rondeheim er et samarbeidsprosjekt mellom Stiftelsen Frambu, Rondeheims venner og Stiftelsen Sophies Minde og retter seg mot unge voksne mellom 20 og 40 år med en av Frambus diagnoser som er i etableringsfasen og som har behov for å etablere nye arenaer for fysisk aktivitet og meningsfull fritid. Søknadsfrist er 12. mai.

Målgruppe
Fjellcamp på Rondehiem har ca 20 plasser og passer for unge voksne i alderen 20-40 år med fysiske, psykiske og/eller kognitive funksjonsnedsettelser. Vi ønsker at unge mennesker med funksjonsnedsettelse skal møte jevnaldrende i tilsvarende situasjon og gjøre seg erfaringer med typiske aktiviteter knyttet til norsk fjellandskap og natur. Deltakerne må kunne fungere i og ha utbytte av et tilrettelagt gruppetilbud. 

Aktuelle aktiviteter på Rondeheim:

 • Turer av forskjellig lengde og vanskelighetsgrad, både på høyfjellet og i lunt skogsterreng
 • Taubane over Høvringsåa
 • Enkel fjellklatring og rappellering
 • Overnatting i telt eller under åpen himmel
 • Kanopadling
 • Bading og bodysurfing i Høvringsåa
 • Bruk, stell og kos med dyrene på Rondeheim
 • Sykling med fjellskolens sykler på seterveier og gode fjellstier
 • Valg og behandling av turutstyr (opplæring om bekledning og pakking av sekk)
 • Instruksjon og praktisk bruk av kart og kompass
 • Kort innføring i nødvendig førstehjelp

Informasjon om turen og påmeldingsskjema:  www.frambu.no