Skriv om ditt liv – en workshop for godt voksne mennesker!

NÅ griper du kanskje muligheten? Vi har alle en historie å fortelle. Kort eller lang. Morsom eller spennende. Alvorlig eller lettbent. Spiller ingen rolle. Når FFM arrangerer skriveworkshop 27.-30. oktober, skal det handle om dine egne erfaringer som muskelsyk. 
Påmeldingsfrist: 26. september 2016.

”Tenke det; ønske det; ville det med; – men gjøre det?” sa Peer Gynt, og mange av oss kjenner seg igjen. Det har lett for å bli ”i morgon, i morgon, men ikkje i dag.” 

Vi skal lage en hyggelig og uhøytidelig skriveworkshop. Vi blir ikke mange, og målet er å hjelpe deltakerne til å bruke skriving for å dele sine erfaringer.

Det blir en workshop med en blanding av teori og praksis. Du får lære om teknikker for å bygge en god fortelling, og får nyttige tips for å få flyt i skrivingen. Det er satt av god tid til spørsmål og erfaringsutveksling, og du får prøve deg på helt enkle skriveøvinger. Du velger om du bruker penn/papir eller PC/Mac.

Litteraturjournalist og redaktør for Muskelnytt, Bernt Roald Nilsen, er kursleder. Han har bred erfaring med å lede skrivekurs og workshops, og god innsikt i hva det betyr å ha en muskelsykdom.

Tid og sted: Lett tilgjengelig hotell i Oslo-området 27.-30. oktober.

Målgruppe: Personer 55+ med muskelsykdom, som på en eller annen måte mottar hjelpemidler, behandling eller har hjemmehjelp, hjemmesykepleie, BPA eller annen assistanse.

Økonomi: Kurset er gratis, og kost og losji dekkes for deltaker og assistent. Reiseutgifter er ikke inkludert.

For mer info:  Kontakt Tollef Ladehaug på FFM-kontoret. 

e-post:tollef.ladehaug@ffm.no
Tlf: 41190702

Påmeldingsfrist:26. september

Påmeldingsskjema