Lyst på verdens beste sommerjobb?

Foreningen for Muskelsyke arrangerer sommerleir for familier med muskelsyke medlemmer i Danmark den 11-18. juli 2016. Vi trenger derfor mange kreative og sprudlende fellesassistenter til barna på Aktiv uke 2016. Stedet vi skal være på er Musholm Feriecenter i Danmark. Mer om stedet kan du lese her: www.musholm.dk. Søknadsfrist: 1. mai.

Assistentene går inn i en turnus, og arbeidsoppgavene er varierte og artige. Holde hobbyverksted med barna, bli med på strandturer, assistere under utflukter til Knuthenborg Safaripark og Tivoli i København, handleturer, arrangere spillkvelder, filmkvelder, assistere under grilling og annen matlaging med mere, ja rett og slett å ha det gøy sammen med deltakerne!

Er du ansvarsbevisst, kreativ, selvstendig, og liker å omgås mennesker i alle aldre er dette noe for deg. Send en e-post til aktivuke16@ffm.no der du forteller litt om deg selv, og hva du kan bidra med. Aldersgrense på fellesassistentene er 16 år (født i løpet av 2000).

Lønn for assistentene er kr 5000,-
I tillegg dekker vi reisekostnader, kost og losji.