Busstur til Stavanger

Busstur med Freedom Express til Stavanger 28.-30.august 2015.

Vi var en god gjeng som dro fra Nordåstunet fredag ettermiddag med Stavanger i sikte. Turen gikk til Halhjem, over Stord og videre mot neste ferge fra Arsvågen til Mortavika før vi kom frem til Scandic Stavanger City Hotel, og middag. Lørdag hadde vi ikke noe fast program, noen shoppet, gikk tur langs bryggene, besøk på Norsk Oljemuseum, gårdsbesøk, eller som de yngste ville, en tur i Kongeparken. Hotellet er veldig godt tilrettelagt for rullestolbrukere. Noen utfordringer blir det selvsagt med romfordeling når vi kommer så mange, men det løste seg. Søndag etter frokost pakket vi i bilene og dro hjemover med stopp på Leirvik, Stord Hotel for lunsj/middag. Med 32 medlemmer med på tur måtte vi i tillegg til den store bussen til Freedom Express også ha med en minibuss, så alle fikk plass.