Eli Dalen – Til minne

Eli døde fra oss den 25. november 2015 etter et kort sykeleie.

Eli Dalen

Hun har vært med i styret i Foreningen for Muskelsyke i Buskerud siden 1998 – både som styremedlem, nestleder og leder – og de siste årene som varamedlem.

Elis hjerte brant for foreningen vår.

FFM i Buskerud vil fortsette arbeidet med og formuskelsyke, det løftet ga vi også Eli ved hennes båre.

Eli og Asbjørn har – blant mye annet – vært med på høstturene våre til Tenerife i mange år, men i år valgte de – etter Elis store ønske – en tur med Hurtigruta i stedet. De fikk en flott tur langs Norskekysten i et praktfullt septembervær. Eli fikk endelig oppleve å reise med Hurtigruta – og Asbjørn har fått med seg noen fantastiske siste minner på veien videre.

Eli ble bisatt fra Kongsberg Gravlund den 4. desember. ”Der hvor roser aldri dør” og ”Gje meg handa di ven” ble sunget som solosanger i bisettelsen.

4. desember startet med regn og tåke, men før seremonien sprakk skydekket opp og sola tittet frem. Da Elis båre ble båret ut av kapellet – og mens bårebilen langsomt kjørte bort – fikk vi oppleve en vakker solnedgang i sørvest. Som om sola også sendte en takk, et farvel og en siste hilsen til Eli.

 

FFM i Buskerud takker hjertelig for alle minnegaver vi har fått i forbindelse med Elis bortgang.